HOME  |  Bestuur en organisatie  |  Werken bij de gemeente

Werken bij de gemeente

De gemeente Aalten heeft volop ambities, jij ook?

Aan de rand van de Achterhoek, vlak bij de Duitse grens ligt de gemeente Aalten. Rijke cultuurhistorie, een veelzijdig woningaanbod, ruime onderwijsvoorzieningen en een actief (sport)verenigingsleven maken Aalten tot een ideale plek om te wonen, werken en recreƫren. Dit alles in een groene en landelijke omgeving. De gemeente bestaat uit de 2 hoofdkernen Aalten en Dinxperlo, het vestingstadje Bredevoort en de kleine kernen Barlo, De Heurne, Haart, Lintelo en IJzerlo.

Ruim 170 medewerkers zetten zich in om onze 27.000 inwoners een prettig woon- en werkklimaat te bieden. Hierbij zijn durf, omgevingsbewustzijn, ondernemen, verantwoordelijkheid en zelfontwikkeling de kerncompetenties. We werken hard aan optimalisering van de dienstverlening en zijn volop in ontwikkeling. Door de relatief kleine organisatie zijn de lijnen kort en heerst er een open en informele sfeer.

Vacatures

Als er een vacature is, dan nodigen wij je graag uit hierop te solliciteren. De eventuele vacatures staan hieronder opgesomd.

Open sollicitaties

De gemeente Aalten benoemt geen medewerkers op grond van een open sollicitatie. Wij adviseren je om regelmatig kennis te nemen van de regionale dagbladen, plaatselijke advertentiebladen, vakliteratuur en deze gemeentelijke website om op de hoogte te blijven van vacatures die er binnen de gemeente Aalten zijn. In voorkomende gevallen kunt je dan gericht solliciteren.

Stage- en afstudeerplaatsen

Vaak zijn er mogelijkheden om een stagiaire te plaatsen. Helaas is dit echter niet altijd mogelijk. Dit is o.a. afhankelijk van het aanbod van stagiaires en de plaatsingsmogelijkheden in een bepaald schooljaar. De stageplaatsen die wij momenteel aanbieden kun je hieronder vinden.