HOME  |  Bestuur en organisatie  |  Werken bij de gemeente  |  Stageplek voor een HBO student van de opleiding Human Resource Management

Stageplek voor een HBO student van de opleiding Human Resource Management

Plek van de werkzaamheden

Je verricht werkzaamheden binnen P&O.

Opdrachtomschrijving en toelichting

Tijdens je stage ga je meelopen en meewerken met de P&O consulenten en bij de beleidsontwikkeling op het gebied van personeel en organisatie. Je verricht administratieve ondersteunende werkzaamheden en na verloop van tijd heb je de mogelijkheid om zelfstandig te werken aan rechtspositionele vraagstukken.

Profiel

Je bent een 2e of 3ejaars HBO student van de opleiding Human Resource Management. Je bent open in de omgang met anderen en je houdt je aan afspraken. Daarnaast is het van belang dat je op een juiste manier om kan gaan met vertrouwelijke informatie.

september 2019 t/m februari 2020.

Aantal uren per week

32 – 36 uur per week.

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze stageplaats, stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar gemeente@aalten.nl  t.a.v. Maud Derksen.