HOME  |  Bestuur en organisatie  |  Werken bij de gemeente  |  Stageplek voor een HBO student van de opleiding Rechten

Stageplek voor een HBO student van de opleiding Rechten

Plek van de werkzaamheden

Je verricht werkzaamheden binnen Juridische Zaken.

Opdrachtomschrijving en toelichting

Tijdens je stage loop je mee met de medewerkers van Juridische Zaken, de secretaris van de bezwarencommissie en werk je mee aan de uitvoering van diverse juridische taken. Na verloop van tijd heb je de mogelijkheid zelfstandig te werken aan juridische vraagstukken. Administratieve ondersteuning maakt daarnaast ook deel uit van je stage.

Je bent een 3ejaars student van de opleiding HBO Rechten.
Je bent open in de omgang met anderen en je houdt je aan afspraken. Daarnaast is het van belang dat je op een juiste manier om kan gaan met vertrouwelijke informatie.

september 2019 t/m februari 2020

Aantal uren per week

32 – 36 uur per week.

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze stageplaats, stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar gemeente@aalten.nl  t.a.v. Sabine Thuijs.