HOME  |  Bestuur en organisatie  |  Werken bij de gemeente  |  Stageplek voor een student van de opleiding Human Resource Management

Stageplek voor een student van de opleiding Human Resource Management

Organisatie

Aan de rand van de Achterhoek, vlak bij de Duitse grens ligt de gemeente Aalten. Rijke cultuurhistorie, een veelzijdig woningaanbod, ruime onderwijsvoorzieningen en een actief (sport)verenigingsleven maken Aalten tot een ideale plek om te wonen, werken en recreëren. Dit alles in een groene en landelijke omgeving. De gemeente bestaat uit de 2 hoofdkernen Aalten en Dinxperlo, het vestingstadje Bredevoort en de kleine kernen Barlo, De Heurne, Haart, Lintelo en IJzerlo. Ruim 180 medewerkers zetten zich in om onze 27.000 inwoners een prettig woon- en werkklimaat te bieden. Hierbij zijn durf, omgevingsbewustzijn, ondernemen, verantwoordelijkheid en zelfontwikkeling de kerncompetenties. We werken hard aan optimalisering van de dienstverlening en zijn volop in ontwikkeling. Door de relatief kleine organisatie zijn de lijnen kort en heerst er een open en informele sfeer.

Plek van werkzaamheden

Je verricht werkzaamheden binnen de afdeling Bestuur en Openbare Ruimte, team Personeel, Organisatie en Juridische Zaken.

Stageopdracht

Als team Personeel, Organisatie en Juridische Zaken (POJZ) hebben wij een uitdagende meeloop- en meewerkstage voor een derdejaars student van de opleiding Human Resource Management (HRM). Tijdens je stage loop je mee en werk je mee met de P&O-consulenten en bij de beleidsontwikkeling op het gebied van personeel en organisatie. Je verricht administratieve ondersteunende werkzaamheden en na verloop van tijd heb je de mogelijkheid om zelfstandig te werken aan rechtspositionele vraagstukken.

Je bent een 3e jaars HBO student van de opleiding Human Resource Management.

Februari 2019 t/m juli 2019
Aantal uren per week
32 – 36 uur per week

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze stageplaats, stuur dan je sollicitatiebrief en CV digitaal in t.a.v. Sabine Thuijs.