HOME  |  Bestuur en organisatie  |  Werken bij de gemeente  |  Stageplek voor een student van de opleiding Landmeetkunde, Geografie, Gis of Civiele techniek

Plek van de werkzaamheden

Je verricht werkzaamheden binnen de afdeling Financi├źn, Bedrijfsvoering en Informatiebeheer, team Heffingen en GEO.

Opdrachtomschrijving en toelichting

Bijhouden, bijwerken en inwinnen van BAG en BGT gegevens, landmeetkundige en grafische werkzaamheden.

Voor de BGT (Basis Grootschalige Topografie) en de BAG (Basisregistratie Adressen en Gebouwen) zijn er een aantal werkzaamheden die uitgevoerd kunnen worden. Het gaat hierbij om werkzaamheden die binnen en buiten kunnen plaatsvinden. Te denken valt aan verwerken van mutaties, het inmeten en inventariseren van panden en topografie en overige werkzaamheden binnen het kader van BAG en BGT.

Daarnaast is er de mogelijkheid om ingezet te worden bij landmeetkundige/grafische werkzaamheden.

Profiel

Je bent een MBO-student van de opleiding Landmeetkunde, Geografie Gis of Civiele techniek.

In overleg te bepalen. Minimaal voor een periode van vijf maanden.

Aantal uren per week

Afhankelijk van de mogelijkheden van de stagekracht.

Overige eisen

Bezit van een (auto)rijbewijs en kennis van AutoCAD is een pre.

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze stageplaats, stuur dan je sollicitatiebrief voorzien van Curriculum Vitae op naar:

Gemeente Aalten
T.a.v. Sabine Thuijs
7120 AC AALTEN

Je kunt jouw reactie ook meteen digitaal inzenden.