HOME  |  Bestuur en organisatie  |  Werken bij de gemeente  |  Vacature: Vergunningverlener Wabo

Vacature: Vergunningverlener Wabo

De gemeente Aalten heeft volop ambities, jij ook?

De gemeente Aalten ligt aan de rand van de Achterhoek, vlak bij de Duitse grens. Onze inwoners (circa 27.000) wonen en leven in de hoofdkernen Aalten en Dinxperlo, in het vestingstadje Bredevoort of in een van de kleine kernen en buurtschappen met elk hun eigen, unieke karakter. Het is er rustig en landelijk wonen, met de benodigde voorzieningen binnen handbereik. De gemeente Aalten heeft een dorps maar levendig karakter. Er heerst een grote sociale samenhang. De gemeente kent een rijke historie en is trots op haar erfgoed.

De ruim 200 medewerkers van de gemeente Aalten werken voortdurend aan de ontwikkeling en het behoud van een prettige leef-, werk- en recreatieomgeving. Door de relatief kleine organisatie zijn de lijnen kort en heerst er een informele sfeer. Medewerkers worden uitgenodigd om zelf verantwoordelijkheid te nemen en zich te ontwikkelen.

De gemeente Aalten zoekt een enthousiaste:

Vergunningverlener Wabo
(Afdeling Ruimte, Team Ruimte, 36 uur per week)

De functie

In de functie van Vergunningverlener Wabo ben je verantwoordelijk voor de toetsing en beoordeling van aanvragen aan de hand van wet- en regelgeving en bestaand beleid. Je zorgt voor de afhandeling van formele besluitvorming richting het college van burgemeesters en wethouders. Je geeft advies aan interne en externe partners. Het opstellen van correspondentie, beschikkingen en (advies) rapportages behoort ook tot je taken. Verder draag je zorg voor het functioneel applicatiebeheer SquitXO.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van bouwkunde of ruimtelijke ontwikkeling.
  • Een afgeronde opleiding ABW-I/ABW-II is een pré.

Ons aanbod

Het betreft een functie voor in eerste instantie de duur van 1 jaar. Bij goed functioneren behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.
Het beginsalaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en werkervaring in een vergelijkbare functie. Het maximumsalaris voor deze functie is € 4.048, -- bruto per maand (schaal 9) bij een 36-urige werkweek. Naast goede secundaire arbeidsvoorwaarden stimuleert de gemeente Aalten de zelfontwikkeling van haar medewerkers.

Meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Gert-Jan van Vliet, hoofd van de afdeling Ruimte, tel. (0543) 49 33 33. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Maud Derksen Consulent P&O tel. (0543) 49 33 33.

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via www.werkeningelderland.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Voor indiensttreding dient een Verklaring Omtrent het Gedrag te worden overlegd en wordt een persoonsonderzoek uitgevoerd.