Woont u in de gemeente Aalten of bent u ondernemer in onze gemeente? Op de website van AGEM Energieloket vindt u alle informatie over de mogelijkheden om uw woning of bedrijfspand te verduurzamen, de financiering hiervan en de overige initiatieven in onze gemeente.

AGEM Energieloket(externe link)

Energietoeslag

De energierekening is bij veel mensen op dit moment een reden van zorg. Voor mensen met een laag inkomen is er de energietoeslag. Heeft u dit nog niet aangevraagd dan kan dit nog tot en met 31 december 2022. Heeft u de 1.300 euro energietoeslag ontvangen?

Ook met een iets hoger maandinkomen komt u nu in aanmerking voor de energietoeslag. Controleer (opnieuw) of u het voor u zinvol is de energietoeslag aan te vragen.

Meer over de energietoeslag

Hulp bij betalingsproblemen

Iedere maandagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur zitten medewerkers van het GRIP-team voor u klaar bij De Ahof in Aalten. U kunt zonder afspraak binnenlopen. Deel uw geldzorgen. Vraag tips om beter rond te kunnen komen met uw geld. Waar mogelijk krijgt u direct hulp, deskundig advies of tips. Gratis uiteraard.

Bent u ondernemer en heeft u een hulpvraag?

Het Ondernemerssteunpunt Aalten Doetinchem(externe link) kijkt graag kosteloos en vrijblijvend met u mee naar de mogelijkheden.