Zijn je schulden te groot om zelf op te lossen? Is wat jou betreft een lening de oplossing? Hierover willen we graag vrijblijvend met je in gesprek. Dit kan met een consulent Hulp bij geldzaken van de gemeente.

Let op: je persoonlijke situatie bepaalt of een lening mogelijk is! Daarom gaan we samen kijken naar de oorzaak van je financiële problemen en de hoogte van je schulden. We geven informatie en vrijblijvend advies.

Informatie

Na aanmelding nodigen we je binnen 4 weken uit voor een vrijblijvend adviesgesprek met de consulent Hulp bij geldzaken van de gemeente. Dit gesprek kan plaatsvinden bij je thuis, op het gemeentekantoor of op een andere plek in de gemeente Aalten. Je mag altijd iemand meenemen naar het gesprek.

Je hoeft geen documenten mee te nemen naar het eerste gesprek. We richten ons op kennismaken en het verhelderen van je vraag.

Tip

Er zijn allemaal financiële voorzieningen en regelingen waar je misschien gebruik van kunt maken. De regelingen van de gemeente Aalten kun je vinden op de pagina inkomensondersteuning. Kijk ook eens naar de potjescheck op de website van Geldfit(externe link).

Direct regelen

Met onderstaand formulier kun je online een melding doen voor een gesprek voor een lening.

Melding gesprek betaalachterstanden(externe link)

Privacy

Alle informatie die je ons verstrekt wordt zorgvuldig behandeld. Persoons- en adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt.

Vragen?

Neem voor meer informatie en vragen contact op met een consulent van Hulp bij geldzaken van de gemeente. Dat kan telefonisch: (0543) 49 33 33 of via e-mail: gemeente@aalten.nl. Geef in je e-mailbericht aan dat je contact wilt over hulp bij geldzaken. Details over je situatie hoef je in die mail niet te vermelden.