HOME  |  In de gemeente  |  Coronavirus  |  Bezorgdiensten in Aalten en Dinxperlo

Bezorgdiensten in Aalten en Dinxperlo (23-04-2020)

Steun de lokale middenstand: koop lokaal

Onze lokale middenstand heeft het moeilijk. Door de coronamaatregelen is gezellig even winkelen er niet meer bij. Een grote groep inwoners is aan huis gebonden en komt niet of nauwelijks buiten. Horecabedrijven, maar bijvoorbeeld ook de kapper, pedicure en andere ondernemers moesten hun deuren eerder al verplicht sluiten.

U kunt hen steunen. Koop wat u nodig heeft bij winkeliers in het dorp. Bestel eens een afhaalmaaltijd. Of schaf een tegoedbon aan die u later kunt besteden.

Kunt of wilt u de deur niet uit? Naast de boodschappendiensten van de diverse supermarkten in Aalten, Dinxperlo en Bredevoort, zijn er inmiddels ook bezorgdiensten voor de overige winkeliers.

Aalten

In Aalten zijn via www.bezorgeninaalten.nl vrijwel alle winkeliers aangesloten. Bestellen kan via e-mail of WhatsApp en u maakt met de ondernemer afspraken over de betaling. De bezorger verzamelt alle bestellingen en levert die veelal nog diezelfde dag bij u thuis af.

Dinxperlo

In Dinxperlo zijn vrijwel alle winkeliers bij het Ondernemersfonds Dinxperlo (OFD) aangesloten. Kijk op: www.ofdinxperlo.nl/bestel-en-bezorgservice. U geeft uw bestelling door aan Figulus Welzijn: m.heinrich@figulus-welzijn.nl of (0315) 655282. De bestelling wordt met de bezorgdienst van Figulus bij u afgeleverd.

Bezoekadres

Hofstraat 8
7121 DM Aalten

Postadres

Postbus 119
7120 AC Aalten

T: (0543) 49 33 33
E: gemeente@aalten.nl

Openingstijden

Contactinformatie