HOME  |  In de gemeente  |  Coronavirus  |  Coronacalculator: inzicht in coronaregelingen die uw onderneming kunnen helpen

Coronacalculator: inzicht in coronaregelingen die uw onderneming kunnen helpen (20-07-2020)

Het tweede steunpakket van de overheid loopt van 1 juni tot en met 30 september. Nieuw is de regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten voor het mkb (TVL), die tot maximaal 50.000 euro uitkeert voor vaste lasten. Aanvragen kunnen worden ingediend bij RVO.nl.

De NOW 2.0 die tot 90 procent van de loonkosten vergoedt is per 6 juli open voor nieuwe aanvragen. U kunt de NOW aanvragen bij het UWV.

De Tozo 2.0 die zelfstandigen een uitkering geeft op bijstandsniveau is al vanaf 1 juli open en kan aangevraagd worden bij Laborijn.

Coronacalculator

Wilt u weten of er een coronaregeling is om uw onderneming te helpen? Bent u benieuwd welk effect de TVL, en de vernieuwde regelingen NOW 2.0 of Tozo 2.0 hebben op uw financiƫle positie? De website www.coronacalculator.nl geeft inzicht in relevante steunregelingen van overheden en financiƫle instellingen. En u kunt er berekenen hoe corona-regelingen uw onderneming helpen.

Bezoekadres

Hofstraat 8
7121 DM Aalten

Postadres

Postbus 119
7120 AC Aalten

T: (0543) 49 33 33
E: gemeente@aalten.nl

Openingstijden

Contactinformatie