HOME  |  In de gemeente  |  Coronavirus  |  Coronavaccinatie: een prikafspraak maken of prikken zonder afspraak

Coronavaccinatie: een prikafspraak maken of prikken zonder afspraak (18-10-2021)

U kunt telefonisch of online een afspraak maken voor uw coronavaccinatie. Ook kunt ook zonder afspraak gebruik maken van de vrije inloop. U kunt dan binnenlopen wanneer u wilt bij een vaccinatielocatie en u kunt meteen terecht voor een prik. Na 3 weken (21 dagen) kunt u langskomen voor uw 2e vaccinatie.

Telefonisch een afspraak maken 

Bel 0800-7070 voor een het maken van een prikafspraak. Zorg dat u uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand hebt. Er worden 2 afspraken ingepland. Het vaccineren bestaat namelijk uit 2 prikken. 

Online een afspraak maken 

Op www.planjeprik.nl kunt u online een prikafspraak maken. Zorg dat u uw DigiD gegevens bij de hand hebt. U plant zelf 2 afspraken in bij een locatie naar keuze. 
 

Prikken zonder afspraak

Op www.prikkenzonderafspraak.nl staan alle GGD-vaccinatielocaties in Nederland waar u zonder afspraak terecht kunt voor uw vaccinatie. Dit zijn zowel vaste als tijdelijke (pop-up) priklocaties. 

U kunt zelf kiezen waar u zich laat vaccineren. Dit mag ook in een andere plaats, bijvoorbeeld omdat u daar dichterbij werkt. Elke vaccinatielocatie van de GGD Noord- en Oost-Gelderland is maandag t/m zaterdag geopend van 08.00 - 19.30 uur. Let op: in week 44 zijn de vaste locaties geopend van 11.00-19.30 van maandag t/m zaterdag.

Tijdens de vaccinatietour door de regio vaccineert de GGD Noord- en Oost-Gelderland op tijdelijke pop-up priklocaties in verschillende gemeentes. U kunt hier ook terecht voor informatie over vaccineren tegen het coronavirus. Bekijk het actuele tourprogramma.

  • Geen afspraak nodig, u kunt gewoon binnenlopen.
  • Neem uw ID-bewijs en een mondkapje mee.
  • Zowel voor uw 1e én 2e prik. Let erop dat er 3 weken (21 dagen) tussen de 1e en 2e prik zitten. Bij Moderna is de interval 4 weken (28 dagen).
  • U wordt gevaccineerd met het Pfizer-vaccin. In oktober kunt u op donderdag, vrijdag en zaterdag van 16.00 tot 19.30 ervoor kiezen om met Janssen gevaccineerd te worden (alleen 18+). U bent dan na 1 prik volledig gevaccineerd.
  • Ook voor de 3e prik voor patiënten met gecompromitteerd immuunsysteem, alleen met uitnodigingsbrief van de medisch specialist.

Bezoekadres

Hofstraat 8
7121 DM Aalten

Postadres

Postbus 119
7120 AC Aalten

T: (0543) 49 33 33
E: gemeente@aalten.nl

Openingstijden

Contactinformatie