HOME  |  In de gemeente  |  Coronavirus  |  Forse uitbreiding steun- en herstelpakket

Forse uitbreiding steun- en herstelpakket (22-01-2021)

Het kabinet breidt het steunpakket voor banen en economie fors uit. Het vaccineren is gestart en dat zorgt voor perspectief. Tegelijkertijd is de realiteit dat dit een loodzware periode is voor ondernemers. De coronacrisis is inmiddels ook een langlopende economische crisis, waarbij veel ondernemers en werkenden hard zijn getroffen. Buffers zijn geslonken, reserves zijn opgebruikt. 

Met de uitbreiding is een totaalbedrag gemoeid van 7,6 miljard euro. De verruimingen gelden voor het eerste en tweede kwartaal van 2021.

Er zijn verlengingen en wijzigingen van bestaande regelingen, waardoor bijvoorbeeld meer ondernemers in aanmerking komen voor steun, en er zijn nieuwe regelingen. Voor een totaaloverzicht van het coronasteunpakket kijk op: www.rijksoverheid.nl/steunpakket.

Meer info en vragen

Ondernemers kunnen met hun vragen ook terecht op de website van de Kamer van Koophandel. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Bel dan het adviesteam via 0800 – 2117. Werkenden en werkzoekenden kunnen daarnaast terecht op www.hoewerktnederland.nl.

Bezoekadres

Hofstraat 8
7121 DM Aalten

Postadres

Postbus 119
7120 AC Aalten

T: (0543) 49 33 33
E: gemeente@aalten.nl

Openingstijden

Contactinformatie