HOME  |  In de gemeente  |  Coronavirus  |  Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandig Ondernemers (TOZO)

Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandig Ondernemers (TOZO) (31-03-2020)

Het coronavirus heeft grote impact op onze samenleving. Ook ondernemers worden zwaar getroffen. Het kabinet heeft verschillende landelijke regelingen bekend gemaakt waar ondernemers gebruik van kunnen maken. Ook de gemeente Aalten heeft gekeken welke ondersteuning de gemeente extra kan bieden bovenop het pakket aan maatregelen dat er al ligt. Hieronder vindt u de belangrijkste informatie.

Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandig Ondernemers (TOZO)

Het kabinet stelt een tijdelijke versoepelde regeling in om zelfstandig ondernemers, waaronder ZZP-ers te ondersteunen zodat zij hun bedrijf kunnen voortzetten. Deze regeling geldt vanaf 1 maart 2020. De regeling wordt voor de gemeente Aalten uitgevoerd door Laborijn.

Voorschot TOZO

In afwachting van de nadere uitwerking van de Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandig Ondernemers gaat Laborijn per direct over op het verstrekken van voorschotten. Aanvragen kunnen online via de website van Laborijn worden ingevuld en ingediend. Als u nog enige reserves achter de hand hebt, vragen wij u een aanvraag nog even uit te stellen. Dit in verband met de grote drukte bij Laborijn.

Bezoekadres

Hofstraat 8
7121 DM Aalten

Postadres

Postbus 119
7120 AC Aalten

T: (0543) 49 33 33
E: gemeente@aalten.nl

Openingstijden

Contactinformatie