HOME  |  In de gemeente  |  Nieuwsberichten  |  Herinrichting Nieuwstraat Dinxperlo

Herinrichting Nieuwstraat Dinxperlo

verkeersbord werkwekzaamheden

Van 9 september tot 31 december 2019 werkt de firma Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek B.V. aan de herinrichting van de Nieuwstraat. In bouwteamverband is samen met buurtbewoners, basisscholen en direct betrokken partijen gekeken naar de gewenste inrichting. De Nieuwstraat wordt op basis van wensen en idee├źn, opnieuw ingericht en toekomstbestendig gemaakt. Er worden o.a. bredere fietsstroken aangebracht, de groenstructuur wordt versterkt, er worden voorzieningen aangelegd om het regenwater op te vangen en te infiltreren en de schoolzone bij de basisscholen wordt duidelijker ingericht.

Verkeersmaatregel

Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren wordt de Nieuwstraat tussen de Meniststraat en de Terborgseweg afgesloten van 9 september 7.00 uur tot 31 december 2019 17.00 uur, of zolang voor de werkzaamheden noodzakelijk is. De planning is mede afhankelijk van de weersomstandigheden.

De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd om de aanliggende woningen, basisscholen en bedrijven zoveel mogelijk bereikbaar te houden voor bestemmingsverkeer. Voor doorgaand verkeer is het wegvak wel de gehele periode afgesloten.

Omleiding

Wij vragen u vriendelijk de bebording voor de omleiding te volgen. Hou er rekening mee dat door de werkzaamheden en de omleidingen er enige vertraging in uw reistijd kan ontstaan.

Bezoekadres

Hofstraat 8
7121 DM Aalten

Postadres

Postbus 119
7120 AC Aalten

T: (0543) 49 33 33
E: gemeente@aalten.nl

Openingstijden

Contactinformatie