HOME  |  In de gemeente  |  Nieuwsberichten  |  Herinrichting Plein Zuid Aalten

Herinrichting Plein Zuid Aalten

afzethek

Van 25 september tot 24 november 2017 (eventuele uitloop tot 1 december 2017) wordt gewerkt aan de herinrichting van Plein Zuid. Het groot onderhoud aan de weg was voor de gemeente aanleiding om de weginrichting te beoordelen en te toetsen aan de landelijke inrichtingseisen en richtlijnen. Op basis van deze richtlijnen wordt de weginrichting aangepast. De grootste wijzigingen op het wegvak zijn het toepassen van brede fietsstroken en een plateaudrempel bij de kruising Bodendijk. Tevens wordt de groenstructuur versterkt door meer groen toe te passen.

Verkeersmaatregel

Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren wordt het wegvak tussen de rotonde Dijkstraat en de Bocholtsestraatweg afgesloten van 25 september 2017 tot 24 november 2017 17.00 uur. De eenrichtingsmaatregel op de Parallelweg wordt tijdelijk opgeheven. De winkels zijn te voet bereikbaar.

Omleiding

Wij willen u vriendelijk verzoeken de bebording te volgen. Door de werkzaamheden en de omleidingen kan er enige vertraging in uw reistijd ontstaan. Wij vragen uw begrip voor deze situatie.

Bezoekadres

Hofstraat 8
7121 DM Aalten

Postadres

Postbus 119
7120 AC Aalten

T: (0543) 49 33 33
E: gemeente@aalten.nl

Openingstijden

Contactinformatie