HOME  |  In de gemeente  |  Nieuwsberichten  |  Herinrichting Terborgseweg, Dinxperlo

Herinrichting Terborgseweg, Dinxperlo

foto rotonde Dinxperlo

Van 9 oktober 2017 tot 22 december 2017 wordt gewerkt aan de herinrichting van de Terborgseweg. De Terborgseweg tussen de Lage Heurnseweg en de Aaltenseweg wordt opnieuw ingericht. Er worden bredere fietsstroken aangebracht, de groenstructuur wordt versterkt en de bushaltes worden vernieuwd. Het project wordt mede gefinancierd door de provincie Gelderland.

Verkeersmaatregel

Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren wordt het wegvak tussen de rotonde ‘Willem van Oranjeplein’ en de rotonde ‘Stenen Duker’, afgesloten van 9 oktober 2017 7.00 uur tot 22 december 2017 17.00 uur, of zolang voor de werkzaamheden noodzakelijk is.

Bushaltes

Omdat tijdens de werkzaamheden de bushaltes niet bereikbaar zijn, worden de bushaltes bij de rotonde Terborgseweg – Lage Heurnseweg ingericht voor extra reizigers door het tijdelijk vergroten van de fietsenstallingen. Deze maatregel is uitgewerkt in samenspraak met Arriva en Stadtbus Bocholt.

  • Buslijn C7- Bocholt: stopt bij de halte ‘Weg naar De Heurne’ op de Lage Heurnseweg.
  • Buurtbus lijn 194: stopt bij de halte ‘Weg naar De Heurne’ op de Lage Heurnseweg
  • Buslijn 40-Doetinchem: stopt bij de halte ‘Weg naar De Heurne’ bij de halte op de Terborgseweg aan de kant van Breedenbroek.

Omleiding

Wij verzoeken u vriendelijk de bebording te volgen. Door de werkzaamheden en de omleidingen kan er enige vertraging in uw reistijd ontstaan. Wij vragen uw begrip voor deze situatie.

kaartje afsluiting wegvak

Bezoekadres

Hofstraat 8
7121 DM Aalten

Postadres

Postbus 119
7120 AC Aalten

T: (0543) 49 33 33
E: gemeente@aalten.nl

Openingstijden

Contactinformatie