HOME  |  In de gemeente  |  Nieuwsberichten  |  Samen.Aalten.nl voor uw vragen over ondersteuning, zorg en welzijn

Samen.Aalten.nl voor uw vragen over ondersteuning, zorg en welzijn

Iedereen moet mee kunnen doen in onze samenleving. Ondervindt u daar in uw dagelijks leven problemen bij? Heeft u hulp of ondersteuning nodig, bijvoorbeeld omdat u zonder hulp niet thuis kunt blijven wonen? Vindt u het moeilijk contact te leggen met nieuwe mensen? Loopt het niet lekker in het gezin? Lukt het u niet zelfstandig werk te vinden? Uw financiƫle problemen op te lossen?

Neem dan eens een kijkje op de website Samen.Aalten.nl (zonder www). Op deze geheel vernieuwde website vindt u antwoorden op veel vragen. En praktische tips over hoe u dingen anders kunt doen of organiseren. Ook vindt u er contactgegevens van lokale organisaties die u kunnen helpen uw problemen op te lossen of uw vragen kunnen beantwoorden. Komt u er niet uit? Of heeft u meer hulp nodig? Dan kunt u een beroep doen op de gemeente voor hulp en ondersteuning.

Activiteitenagenda

Bent u op zoek naar een sociale activiteit of cursus? Wilt u andere mensen ontmoeten? Gewoon eens met iemand praten over wat u bezighoudt? Op Samen.Aalten.nl kunt u op verschillende manieren zoeken naar inloopmomenten en activiteiten bij u in de buurt.

Vrijwilligerswerk

Anderen helpen geeft veel voldoening en zorgt er ook voor dat u mee blijft doen. Onze samenleving kan inmiddels niet meer zonder vrijwilligers. De vacaturebank van het Vrijwilligers Service Punt gemeente Aalten vindt u op Samen.Aalten.nl.

Staat uw organisatie nog niet op Samen.Aalten.nl?

Of organiseert u een sociale activiteit die u graag in de agenda wilt laten opnemen? Meld u aan via: samen.aalten.nl. Samen maken we het aanbod compleet!

Bezoekadres

Hofstraat 8
7121 DM Aalten

Postadres

Postbus 119
7120 AC Aalten

T: (0543) 49 33 33
E: gemeente@aalten.nl

Openingstijden

Contactinformatie