HOME  |  In de gemeente  |  Nieuwsberichten  |  Zaterdag 9 oktober: Open huis gemeentewerf + Duurzaamheidsdag

Zaterdag 9 oktober: Open huis gemeentewerf + Duurzaamheidsdag

In 2019 is de gemeentewerf aan de Derde Broekdijk in Aalten verbouwd en uitgebreid. Het gebouw wordt nu energieneutraal verwarmd en we hebben afscheid genomen van de aardgasleiding. Het prachtige resultaat laten we u graag zien. Een open huis stond begin 2020 al op het programma, maar dat kon vanwege corona niet doorgaan.

Uiteraard zijn we nog altijd afhankelijk van maatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen. Maar vooralsnog hebben wij zaterdag 9 oktober in onze agenda’s gezet. Komt u ook?

Tijdens het open huis kunt u niet alleen de vernieuwde gemeentewerf bekijken. We maken er namelijk een echte 'Duurzaamheidsdag' van. Binnen en buiten zijn er allerlei leuke activiteiten voor jong en oud én we organiseren een heuse Duurzaamheidsmarkt. Alle reden dus om alvast de 9e oktober in uw agenda te reserveren. Meer informatie over het programma volgt binnenkort.

Gezocht: deelnemers Duurzaamheidsmarkt

Met de Duurzaamheidsmarkt wil de gemeente Aalten inwoners informeren op het brede gebied van duurzaamheid. En hen de gelegenheid geven contact te leggen met bedrijven en organisaties die kunnen helpen wensen op het gebied van duurzaamheid te realiseren. Van isolatiemaatregelen tot zonnepanelen en van gezonde voeding tot een klimaatbestendige tuin. Ondernemers en organisaties in de gemeente Aalten bieden wij de gelegenheid een (hele of halve) marktkraam in te richten om hun duurzame dienst of product tussen 11.00 en 16.00 uur onder de aandacht te brengen. Vol = vol!

Meer informatie en aanmelden bij team communicatie: communicatie@aalten.nl of (0543) 49 33 33.

Bezoekadres

Hofstraat 8
7121 DM Aalten

Postadres

Postbus 119
7120 AC Aalten

T: (0543) 49 33 33
E: gemeente@aalten.nl

Openingstijden

Contactinformatie