HOME  |  Inwoners  |  Centrumvisie Dinxperlo

Centrumvisie Dinxperlo

Samen aan de slag voor een gezellig, mooi en goed bereikbaar dorpshart van Dinxperlo

De gemeente Aalten werkt aan een aantrekkelijk nieuw centrum voor Dinxperlo. Het doel daarbij is de verblijfskwaliteit voor bezoekers en inwoners te verbeteren. Een plek waar het prettig en sfeervol vertoeven is. Waar het belang van de fietser en voetganger groeit, maar waar de auto niet vergeten wordt. Dit gebeurt onder andere door te zorgen voor betere en fraaiere aankleding en meer ruimte voor horeca te creƫren. Het Prins Clausplein wordt het hart van het dorp.

In 2020 is het project centrumvisie van start gegaan en hebben we inwoners, belanghebbenden, ondernemers, eigenaren en andere geĆÆnteresseerden uitgenodigd voor informatieavonden om samen te sparren over de inrichting van het nieuwe centrum. Hier was veel belangstelling voor. De gemeenteraad heeft de nieuwe Centrumvisie Dinxperlo in het najaar van 2020 vastgesteld.

Om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen plaatsen wij artikelen op onze gemeentepagina Aalten Actueel in Aalten Vooruit en De Band, op onze sociale media en daarnaast brengen wij nieuwsbrieven uit. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met de projectleider Rik Gommers of de dorpsmanager Hans Wennekes.

Rik Gommers
(0543) 49 33 33
gemeente@aalten.nl

Hans Wennekes
(06) 51 87 21 53
info@hanswennekes.nl

Hieronder leest u de informatie uit de nieuwsbrief. Wilt u de digitale nieuwsbrief in lay-out ontvangen? Stuur dan een mail naar gemeente@aalten.nl.

Bezoekadres

Hofstraat 8
7121 DM Aalten

Postadres

Postbus 119
7120 AC Aalten

T: (0543) 49 33 33
E: gemeente@aalten.nl

Openingstijden

Contactinformatie