HOME  |  Inwoners  |  Formulieren  |  Drank en Horeca  |  Alcoholische drank, aanvraag ontheffing voor tijdelijk schenken

Alcoholische drank, aanvraag ontheffing voor tijdelijk schenken

Met dit formulier vraagt u een tijdelijke drank- en horecavergunning aan ten behoeve van incidentele gelegenheden van tijdelijke aard, zoals het verstrekken van alcohol bij evenementen.

Informatie

Wilt u eerst meer informatie? Klik dan op de volgende link: alcohol schenken, tijdens evenement.

Alcoholgebruik

Alcoholgebruik is schadelijk voor de gezondheid. De regiogemeenten hebben daarom een aantal "Golden rules" opgesteld. Wij raden u aan eens kennis te nemen van deze regels. U kunt het betreffende bestand hieronder inzien.

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt wordt zorgvuldig behandeld. Persoons- en/of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.

Digitaal aanvragen

De ontheffing kunt u direct online aanvragen. Voor uw eigen administratie kunt u het formulier nog uitprinten.

Hier online ontheffing aanvragen

Schriftelijk aanvragen

Wilt u de aanvraag schriftelijk doen? Open dan onderstaand pdf-document en print het uit. U kunt het ingevulde formulier opsturen naar:

Gemeente Aalten
Team POJZ