HOME  |  Inwoners  |  Formulieren  |  Openbare orde en Veiligheid  |  Betoging / openbare manifestatie, melding

Betoging / openbare manifestatie, melding

Algemeen

Het houden van een betoging of iets dergelijks kan op grond van de Grondwet niet gebonden worden aan een voorafgaand verlof. De vereiste kennisgeving is bedoeld om tijdig op de hoogte te zijn als gemeente om maatregelen te kunnen nemen ter handhaving van de openbare orde. Met dit formulier kunt u de melding doen. Wilt u meer informatie? Klik hieronder op de link "Betoging of manifestatie houden".

Formulier

Wilt u de kennisgeving schriftelijk doen? Klik dan op onderstaande link "melding-betoging-openbare-manifestatie.pdf" om het formulier te openen en print het uit. Stuur het formulier naar de Gemeente Aalten, Postbus 119, 7120 AC Aalten.

E-formulier

Wilt u de kennisgeving rechtstreeks via deze website doorgeven? Dat kan! Klik hieronder op de link "Melding betoging / openbare manifestatie". Na invulling kunt u het formulier direct opsturen naar de gemeente. Indien gewenst kunt u voor uw eigen administratie het formulier nog uitprinten.

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt wordt zorgvuldig behandeld. Persoons- en/of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.

Relevante downloads