HOME  |  Inwoners  |  Formulieren  |  Burgerzaken  |  Bewijs van in leven zijn - niet voor pensioenfonds, aanvraag

Bewijs van in leven zijn - niet voor pensioenfonds, aanvraag

Hoe vraagt u een Bewijs van in leven zijn aan?

Dit bewijs kunt u alleen aanvragen als u ingeschreven staat in de gemeente Aalten. U kunt het online aanvragen en betalen. Het bewijs wordt dan per post bij u thuis bezorgd, zodat u hiervoor niet naar het gemeentekantoor hoeft te komen. Klik hiervoor onderaan de pagina op de link van het e-formulier.

DigiD

Het formulier maakt gebruik van DigiD.

DigiD (spreek uit: ‘die-gie-dee’) staat voor Digitale Identiteit; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren. Op www.digid.nl kunt u een DigiD inlogcode aanvragen. U kunt dan met één inlogcode terecht bij elektronische diensten van steeds meer overheidsinstellingen.

Kosten?

Aan een "Bewijs van in leven zijn" zijn kosten verbonden.

Let op!
Heeft u het bewijs nodig voor een pensioenfonds dan is het gratis. Kies dan voor het aanvragen van een Bewijs van in leven zijn ten behoeve van een pensioenfonds.

Op welke manier kunt u betalen?

Via de betaalpagina kunt u op een veilige manier betalen via de iDeal-pagina van uw eigen bank of per creditcard (Master Card en VISA ). Als u de aanvraag doorloopt, komt u automatisch op de betaalpagina. N.B. Voor een betaling per creditcard wordt een CVC-code gevraagd. Dit zijn de laatste drie cijfers op de achterzijde van uw creditcard.

Meer informatie?

Klik hier voor meer informatie over het "Bewijs van in leven zijn".

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt wordt zorgvuldig behandeld. Persoons- en/of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.