HOME  |  Inwoners  |  Formulieren  |  Burgerzaken  |  Bewijs van in leven zijn - voor pensioenfonds, aanvraag

Bewijs van in leven zijn - voor pensioenfonds, aanvraag

Algemeen

Met onderstaand formulier kunt u online een aanvraag doen voor een bewijs van in leven zijn.

Bewijs van in leven zijn

Meer informatie vindt u bij de productbeschrijving bewijs van in leven zijn.

Aanvullende informatie

Dit bewijs kunt u alleen aanvragen als u ingeschreven staat in de gemeente Aalten.
Een “Bewijs van in leven zijn” ten behoeve van een pensioenfonds is gratis.

Let op!

Heeft u het bewijs ergens anders voor nodig dan voor een pensioenfonds dan moet u een andere aanvraag indienen. Kies in dat geval voor het aanvragen van een “Bewijs van in leven zijn” niet voor pensioenfonds.

U dient een bijlage te overleggen waaruit blijkt dat u dit bewijs nodig heeft voor een pensioenfonds. Dit bewijs kunt u digitaal met de aanvraag meesturen, maar kunt u ook afzonderlijk per post opsturen.

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt wordt zorgvuldig behandeld. Persoons- en/of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.