HOME  |  Inwoners  |  Formulieren  |  Burgerzaken  |  Bewijs van in leven zijn - voor pensioenfonds, aanvraag

Bewijs van in leven zijn - voor pensioenfonds, aanvraag

Hoe vraagt u een “Bewijs van in leven zijn” aan?

Dit bewijs kunt u alleen aanvragen als u ingeschreven staat in de gemeente Aalten. U kunt het digitaal aanvragen. Het bewijs wordt dan per post bij u thuis bezorgd, zodat u hiervoor niet naar het gemeentekantoor hoeft te komen. Klik hiervoor onderaan de pagina op de link van het e-formulier.

DigiD

Het formulier maakt gebruik van DigiD.

DigiD (spreek uit: ‘die-gie-dee’) staat voor Digitale Identiteit; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren. Op www.digid.nl kunt u een DigiD inlogcode aanvragen. U kunt dan met één inlogcode terecht bij elektronische diensten van steeds meer overheidsinstellingen.

Kosten?

Een “Bewijs van in leven zijn” ten behoeve van een pensioenfonds is gratis.

Let op!

• Heeft u het bewijs ergens anders voor nodig dan voor een pensioenfonds dan moet u een andere aanvraag indienen. Kies in dat geval voor het aanvragen van een “Bewijs van in leven zijn” niet voor pensioenfonds.
  • U dient een bijlage te overleggen waaruit blijkt dat u dit bewijs nodig heeft voor een pensioenfonds. Dit bewijs kunt u digitaal met de aanvraag meesturen, maar kunt u ook afzonderlijk per post opsturen.

Meer informatie?

Klik hier voor meer informatie over het "Bewijs van in leven zijn".

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt wordt zorgvuldig behandeld. Persoons- en/of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.