HOME  |  Inwoners  |  Formulieren  |  Burgerzaken  |  Bewijs van in leven zijn - voor pensioenfonds, aanvraag

Bewijs van in leven zijn - voor pensioenfonds, aanvraag

Hoe vraagt u een “Bewijs van in leven zijn” aan?

Dit bewijs kunt u alleen aanvragen als u ingeschreven staat in de gemeente Aalten. U kunt het digitaal aanvragen. Het bewijs wordt dan per post bij u thuis bezorgd, zodat u hiervoor niet naar het gemeentekantoor hoeft te komen. Klik hiervoor onderaan de pagina op de link van het e-formulier.

DigiD

Het formulier maakt gebruik van DigiD.

DigiD (spreek uit: ‘die-gie-dee’) staat voor Digitale Identiteit; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren. Op www.digid.nl kunt u een DigiD inlogcode aanvragen. U kunt dan met één inlogcode terecht bij elektronische diensten van steeds meer overheidsinstellingen.

Hier bewijs van in leven zijn aanvragen

Kosten?

Een “Bewijs van in leven zijn” ten behoeve van een pensioenfonds is gratis.

Let op!

• Heeft u het bewijs ergens anders voor nodig dan voor een pensioenfonds dan moet u een andere aanvraag indienen. Kies in dat geval voor het aanvragen van een “Bewijs van in leven zijn” niet voor pensioenfonds.
  • U dient een bijlage te overleggen waaruit blijkt dat u dit bewijs nodig heeft voor een pensioenfonds. Dit bewijs kunt u digitaal met de aanvraag meesturen, maar kunt u ook afzonderlijk per post opsturen.

Meer informatie?

Klik hier voor meer informatie over het "Bewijs van in leven zijn".

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt wordt zorgvuldig behandeld. Persoons- en/of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.