HOME  |  Inwoners  |  Formulieren  |  Zorg en Inkomen  |  Bijzondere bijstand zorgkosten, aanvraag

Bijzondere bijstand zorgkosten, aanvraag

Hier vindt u meer informatie over bijzondere bijstand, zorgkosten

Online aanvragen

U kunt de aanvraag hieronder meteen online indienen

Aanvraag bijzonder bijstand zorgkosten

DigiD

Het formulier maakt gebruik van DigiD.

DigiD (spreek uit: ‘die-gie-dee’) staat voor Digitale Identiteit; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren. Op www.digid.nl kunt u een DigiD inlogcode aanvragen. U kunt dan met één inlogcode terecht bij elektronische diensten van steeds meer overheidsinstellingen.

Schriftelijk indienen

Klik op onderstaande link, aanvraag-bijzondere-bijstand-zorgkosten.pdf om het formulier te openen. Vul het formulier op uw computer in en print het uit. Het volledig ingevulde en ondertekende formulier kunt u opsturen naar de Gemeente Aalten, Team Zorg en Inkomen, Postbus 119, 7120 AC Aalten. Wilt u meer informatie? Zie de link hieronder naar de productinformatie.

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt wordt zorgvuldig behandeld. Persoons- en/of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.

Relevante downloads