HOME  |  Inwoners  |  Formulieren  |  Burgerzaken  |  Burgerlijke stand, aanvraag uittreksel of afschrift

Burgerlijke stand, aanvraag uittreksel of afschrift

Algemeen

Met onderstaand formulier kunt u online een aanvraag doen voor een uittreksel of afschrift burgerlijke stand.

Uittreksel of afschrift burgerlijke stand

Informatie

Meer informatie vindt u bij de productbeschrijving  uittreksel burgerlijke stand.

Aanvullende informatie

Het uittreksel wordt u per post toegestuurd. Dit kan enkele dagen duren. Hebt u het uittreksel met spoed nodig dan raden wij u aan dit persoonlijk bij de gemeente aan te vragen.

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt wordt zorgvuldig behandeld. Persoons- en/of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.

Schriftelijk aanvragen

U kunt de aanvraag schriftelijk indienen door onderstaand PDF in te vullen. Stuur het volledig ingevulde formulier naar:

Gemeente Aalten