HOME  |  Inwoners  |  Formulieren  |  Milieu  |  Eigen verklaring werkzaamheden waardevolle bomen

Eigen verklaring werkzaamheden waardevolle bomen

Toelichting

Op basis van het Bomenfonds is het mogelijk dat u een bijdrage ontvangt voor de instandhouding van bomen, die geregistreerd staan op de Waardevolle bomenlijst. U vindt hier de Eigen verklaring die u moet overleggen nadat de onderhoudswerkzaamheden zijn uitgevoerd.

Meer informatie

Hier vindt u alle informatie over de Waardevolle bomenlijst en het aanvragen van subsidie.

Schriftelijk indienen

Klik op onderstaande link van het pdf-formulier om het te openen en print het uit. Het volledig ingevulde en ondertekende formulier kunt u opsturen naar de Gemeente Aalten, Team Beheer Openbare Ruimte, Postbus 119, 7120 AC Aalten.

Online indienen

U kunt de Eigen verklaring ook meteen online indienen. Klik daarvoor onder het kopje 'Online regelen' op de link om het e-formulier te openen.

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt wordt zorgvuldig behandeld. Persoons- en/of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.

Relevante downloads

Online regelen