HOME  |  Inwoners  |  Formulieren  |  Belastingen  |  Kwijtschelding belastingen, aanvraag (pdf)

Kwijtschelding belastingen, aanvraag (pdf)

Bijgaand formulier kunt u gebruiken voor het aanvragen van kwijtschelding van gemeentelijke belastingen. Klik op onderstaande link om het formulier te openen en print het uit.

U kunt het ingevulde en ondertekende formulier opsturen naar Gemeente Aalten, t.a.v. de invorderingsambtenaar, Postbus 119, 7120 AC Aalten. Denkt u eraan dat u alle relevante kopie├źn bijvoegt? Wilt u uw verzoek niet per e-mail indienen, want wij kunnen dit helaas (nog) niet digitaal verwerken.

Toelichting

Wilt u weten hoe het werkt? Hier vindt u meer informatie over kwijtschelding van belastingen.

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt wordt zorgvuldig behandeld. Persoons- en/of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.

Relevante downloads