HOME  |  Inwoners  |  Formulieren  |  Drank en Horeca  |  Lokaliteiten/personen horeca, melding verandering

Lokaliteiten/personen horeca, melding verandering

Algemeen

Met onderstaand formulier kunt u online een aanvraag doen voor drank- en horecavergunning.

Drank- en Horecavergunning aanvragen

Informatie

Meer informatie vindt u bij productbeschrijving drank- en horecavergunning en de exploitatievergunning horecabedrijf.

Aanvullende informatie

Indien een horecaondernemer zijn bedrijf aanpast in afwijking van de bestaande drank- en horecavergunning kan dit gemeld worden bij de gemeente en wordt de bestaande vergunning hierop aangevuld. Dit geldt tevens bij een wijziging van personen/leidinggevenden.

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt wordt zorgvuldig behandeld. Persoons- en/of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.

Relevante downloads