HOME  |  Inwoners  |  Formulieren  |  Drank en Horeca  |  Lokaliteiten/personen horeca, melding verandering

Lokaliteiten/personen horeca, melding verandering

Indien een horecaondernemer zijn bedrijf aanpast in afwijking van de bestaande drank- en horecavergunning kan dit gemeld worden bij de gemeente en wordt de bestaande vergunning hierop aangevuld. Dit geldt tevens bij een wijziging van personen/leidinggevenden.

Klik op onderstaande link om het formulier te openen en print het uit. Stuur het formulier naar de Gemeente Aalten, Postbus 119, 7120 AC Aalten.

Informatie

Lees hier meer informatie over de drank- en horecavergunning en de exploitatievergunning horecabedrijf.

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt wordt zorgvuldig behandeld. Persoons- en/of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.

Relevante downloads