HOME  |  Inwoners  |  Formulieren  |  Openbare orde en Veiligheid  |  Loterij, aanvraag vergunning

Loterij, aanvraag vergunning

Algemeen

Dit formulier is bedoeld voor het aanvragen van een vergunning voor een loterij met een prijzenbedrag van enkele duizenden euro's. Voor een grote verloting met hoofdprijzen zoals een auto, vakantiereizen, etc. is een vergunning van het ministerie van Justitie nodig en dient de gemeente advies te geven.
Wilt u meer informatie? Klik op de link "Loterij, prijsvraag, bingo organiseren".

Formulier

Wilt u de aanvraag om vergunning schriftelijk indienen? Klik dan op onderstaande link "aanvraag loterijvergunning.pdf" om het formulier te openen en print het uit. Stuur het formulier naar de Gemeente Aalten, Postbus 119, 7120 AC Aalten.

E-formulier

Wilt u de aanvraag om vergunning rechtstreeks indienen? Dat kan! Klik dan hieronder op de link "aanvraag loterijvergunning" om het elektronisch formulier te openen. Na invulling kunt u het formulier direct elektronisch opsturen naar de gemeente. Indien gewenst kunt u voor uw eigen administratie het formulier nog uitprinten.

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt wordt zorgvuldig behandeld. Persoons- en/of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.

Relevante downloads

Bezoekadres

Hofstraat 8
7121 DM Aalten

Postadres

Postbus 119
7120 AC Aalten

T: (0543) 49 33 33
E: gemeente@aalten.nl

Openingstijden

Contactinformatie