HOME  |  Inwoners  |  Formulieren  |  Zorg en Inkomen  |  Maatschappelijke ondersteuning (Wmo), melding

Maatschappelijke ondersteuning (Wmo), melding

Formulier

Door het invullen van het  formulier maakt u kenbaar dat u in aanmerking wenst te komen voor maatschappelijke ondersteuning. Let op! Dit is in eerste instantie een melding; de aanvraag doet u nadat u een bezoek en advies heeft gehad van een Wmo-consulent.

Online indienen

U kunt de melding meteen via het e-formulier online indienen. Klik hieronder op de link, vul het formulier in en klik op verzenden. Voor uw eigen administratie kunt u het ingevulde formulier eventueel nog uitprinten.

Hier online melding indienen

Schriftelijk

U kunt de melding ook schriftelijk doorgeven. Open onderstaand bestand 'Melding voor maatschappelijke ondersteuning (wmo).pdf'. Dit formulier kunt u op uw computer of met de pen invullen. Print het formulier, onderteken het en stuur het ingevulde formulier naar:

Gemeente Aalten
Zorgloket

of geef het formulier af bij de receptie van het Klant Contact Centrum, Hofstraat 8 in Aalten.

Ondersteuning

Logo MEEWilt u ondersteuning bij het huisbezoek of bij het invullen van formulieren? MEE biedt ondersteuning als u er niet uit komt.

Neem voor cliƫntondersteuning contact op: (0314) 34 42 24. Voor meer info: www.mee-oost.nl.

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt wordt zorgvuldig behandeld. Persoons- en/of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.