HOME  |  Inwoners  |  Formulieren  |  Zorg en Inkomen  |  Maatschappelijke ondersteuning (Wmo), melding

Maatschappelijke ondersteuning (Wmo), melding

Algemeen

Met onderstaand formulier kunt u online een melding doen voor maatschappelijke ondersteuning.

melding maatschappelijke ondersteuning

Aanvullende informatie

Let op! Dit is in eerste instantie een melding; de aanvraag doet u nadat u een bezoek en advies heeft gehad van een Wmo-consulent.

Logo MEEWilt u ondersteuning bij het huisbezoek of bij het invullen van formulieren? MEE biedt ondersteuning als u er niet uit komt.
Neem voor cliƫntondersteuning contact op: (0314) 34 42 24.

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt wordt zorgvuldig behandeld. Persoons- en/of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.

Schriftelijk indienen

U kunt de aanvraag schriftelijk indienen door onderstaand PDF in te vullen. Stuur het volledig ingevulde formulier naar:

Gemeente Aalten