HOME  |  Inwoners  |  Formulieren  |  Onderwijs en Welzijn  |  Naoberfonds, aanvraag subsidie (pdf)

Naoberfonds, aanvraag subsidie (pdf)

Algemeen

Met het Naoberfonds wil de gemeente inwoners van de gemeente Aalten het vertrouwen, maar ook de middelen en de verantwoordelijkheid geven om zelf hun steentje bij te dragen aan het welzijn en de dienstverlening in hun buurt, wijk, dorp of stad met het doel om inwoners zo lang mogelijk zelfredzaam te laten zijn, in hun eigen wijk, dorp of stad  te kunnen laten wonen en/of deel te kunnen laten nemen in de maatschappij.

Aanvragen? Print dan onderstaand pdf-bestand uit, vul het in en stuur het op naar:
Gemeente Aalten

Informatie

Wilt u meer informatie? Raadpleeg hier de productinformatie over het Naoberfonds.

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt wordt zorgvuldig behandeld. Persoons- en/of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.

Relevante downloads