HOME  |  Inwoners  |  Formulieren  |  Openbare orde en Veiligheid  |  Parkeren groot voertuig, aanvraag ontheffing

Parkeren groot voertuig, aanvraag ontheffing

Algemeen

Ontheffing is nodig op grond van de Algemene plaatselijke verordening. Wilt u meer informatie? Klik hieronder op de link "Parkeren, lange voertuigen".

Formulier

Wilt u het verzoek schriftelijk doen? Klik dan op onderstaande link “ontheffing parkeren groot voertuig.pdf” om het formulier te openen en print het uit. Stuur het formulier naar de Gemeente Aalten, Postbus 119, 7120 AC Aalten.

E-formulier

Wilt u de aanvraag meteen elektronisch verzenden? Dat kan! Klik dan hieronder op de link “Aanvraag parkeerontheffing”. Als u het formulier heeft ingevuld kunt u deze meteen elektronisch opsturen; eventueel kunt u voor uw eigen administratie het ingevulde formulier nog uitprinten.

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt wordt zorgvuldig behandeld. Persoons- en/of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.

Relevante downloads