HOME  |  Inwoners  |  Formulieren  |  Drank en Horeca  |  Sluitingsuur horeca, aanvraag ontheffing

Sluitingsuur horeca, aanvraag ontheffing

Algemeen

In incidentele gevallen kan de burgemeester op verzoek besluiten om vanwege bijzondere omstandigheden af te wijken van het algemeen geldende sluitingsuur voor de horeca. Met dit formulier kunt u het verzoek indienen.
Wilt u meer informatie? Bekijk dan de productinformatie "Sluitingsuren van horeca, ontheffing".

Online indienen

Wilt u de aanvraag online indienen? Dat kan! Klik dan hieronder op de knop Aanvraag ontheffing sluitingsuur horeca. Na invulling kunt u het formulier direct elektronisch opsturen naar de gemeente. Indien gewenst kunt u voor uw eigen administratie het formulier nog uitprinten.

Aanvraag ontheffing sluitingsuur horeca

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt wordt zorgvuldig behandeld. Persoons- en/of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.

Schriftelijk aanvragen

Wilt u de aanvraag schriftelijk indienen? Klik dan op onderstaande link "Aanvraag ontheffing sluitingsuur horeca.pdf" om het formulier te openen en print het uit. Stuur het formulier naar Gemeente Aalten, Postbus 119, 7120 AC Aalten.

Relevante downloads