HOME  |  Inwoners  |  Formulieren  |  Drank en Horeca  |  Speelautomaten, aanvraag aanwezigheidsvergunning

Speelautomaten, aanvraag aanwezigheidsvergunning

Algemeen

Vergunning voor een kansspelautomaat kan worden verleend aan horecabedrijven in de zin van de Drank- en Horecawet (art. 1, 1e lid) voor maximaal twee kansspelautomaten. In de andere horecabedrijven, zoals kantines en afhaalbuffetten, mag uitsluitend één behendigheidsautomaat geplaatst worden. Met dit formulier kunt u een vergunning hiervoor aanvragen. Wilt u meer informatie? Bekijk dan de productinformatie "Gokautomaten plaatsen".

E-formulier

Wilt u de aanvraag rechtstreeks indienen? Dat kan! Klik dan op de link onderaan deze pagina. Na invulling kunt u het formulier direct elektronisch versturen. Indien gewenst kunt u voor uw eigen administratie het formulier nog uitprinten.

Schriftelijke aanvrage

Wilt u het verzoek om vergunning schriftelijk indienen? Klik dan op onderstaande link "Aanvraag aanwezigheidsvergunning speelautomaten.pdf" om het formulier te openen en print het uit. Stuur het formulier naar Gemeente Aalten, Postbus 119, 7120 AC Aalten.

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt wordt zorgvuldig behandeld. Persoons- en/of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.

Relevante downloads

Bezoekadres

Hofstraat 8
7121 DM Aalten

Postadres

Postbus 119
7120 AC Aalten

T: (0543) 49 33 33
E: gemeente@aalten.nl

Openingstijden

Contactinformatie