HOME  |  Inwoners  |  Formulieren  |  Burgerzaken  |  Uittreksel persoonsgegevens BRP, aanvraag

Uittreksel persoonsgegevens BRP, aanvraag

Hoe kunt u een uittreksel of afschrift aanvragen?

Dit document kunt u digitaal aanvragen en betalen. Het uittreksel wordt dan per post bij u thuis bezorgd, zodat u hiervoor niet naar het gemeentekantoor hoeft te komen. Klik hieronder om een uittreksel of afschrift aan te vragen.

Uittreksel of afschrift burgerlijke stand aanvragen

DigiD

Het formulier maakt gebruik van DigiD.

DigiD (spreek uit: ‘die-gie-dee’) staat voor Digitale Identiteit; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren. Op www.digid.nl kunt u een DigiD inlogcode aanvragen. U kunt dan met één inlogcode terecht bij elektronische diensten van steeds meer overheidsinstellingen.

Een uittreksel of afschrift burgerlijke stand kost € 13,40.

Op welke manier kunt u betalen?

Via de betaalpagina kunt u op een veilige manier betalen via de iDeal-pagina van uw eigen bank of per creditcard (Master Card en VISA). Als u de aanvraag doorloopt, komt u automatisch op de betaalpagina . N.B. Voor een betaling per creditcard wordt een CVC-code gevraagd. Dit zijn de laatste drie cijfers op de achterzijde van uw creditcard.

Meer informatie?

Klik hier voor meer informatie over een uittreksel basisregistratie personen.

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt wordt zorgvuldig behandeld. Persoons- en/of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.

Schriftelijk aanvragen

Wilt u de aanvraag schriftelijk doen? Open dan onderstaand pdf-document en print het uit.

U kunt het ingevulde formulier opsturen naar:

Gemeente Aalten
Team Burgerzaken