HOME  |  Inwoners  |  Formulieren  |  Burgerzaken  |  Verhuizing binnen en naar de gemeente Aalten doorgeven

Verhuizing binnen en naar de gemeente Aalten doorgeven

Wanneer geeft u een verhuizing door?

Verhuist u binnen of naar de gemeente Aalten, dan kunt u deze verhuizing online doorgeven. Verhuist u naar een andere gemeente, dan moet u de verhuizing doorgeven aan de gemeente waarheen u verhuist.

Hoe geeft u een verhuizing door?

U kunt de verhuizing online doorgeven. U hoeft hiervoor dus niet naar het gemeentekantoor te komen.

Hier uw verhuizing online doorgeven

DigiD

Het formulier maakt gebruik van DigiD.

DigiD (spreek uit: ‘die-gie-dee’) staat voor Digitale Identiteit; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren. Op www.digid.nl kunt u een DigiD inlogcode aanvragen. U kunt dan met één inlogcode terecht bij elektronische diensten van steeds meer overheidsinstellingen.

Kosten?

Aan het doorgeven van een verhuizing zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie?

Klik hier voor meer informatie over verhuizen.

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt wordt zorgvuldig behandeld. Persoons- en/of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.