HOME  |  Inwoners  |  Route en parkeren gemeentehuis/-kantoor

Route en parkeren gemeentehuis/-kantoor

Route

Het gemeentehuis en het gemeentekantoor liggen beide in het centrum van Aalten. Bekijk de kaart en plan eventueel uw route naar het gemeentehuis of het gemeentekantoor.

Parkeren

Parkeren in de nabijheid van het gemeentehuis/-kantoor in het centrum van Aalten kan op een van de drie grotere parkeerterreinen, te weten parkeerterrein De Hoven, parkeerterrein Hoge Blik en parkeerterrein Lage Blik. Een deel hiervan is ingericht voor kortparkeren (maximaal 2 uur), maar u kunt hier ook langparkeren.  Vlak naast het gemeentekantoor is een kleinere parkeerplaats. Hier kunt u maximaal 1 uur parkeren. Het parkeren op alle parkeerterreinen is gratis.

Let op: het lager gelegen deel van het parkeerterrein naast het gemeentekantoor is gereserveerd voor het gemeentepersoneel.

Overzicht parkeerplaatsen bij gemeentelijke gebouwen