HOME  |  Inwoners  |  Zorg, ondersteuning, jeugdhulp en werkbegeleiding

Zorg, ondersteuning, jeugdhulp en werkbegeleiding

Iedereen moet mee kunnen doen in onze samenleving. Ondervindt u daar in uw dagelijks leven problemen bij? Loopt het niet lekker in het gezin? Heeft u hulp of ondersteuning nodig, bijvoorbeeld omdat u zonder hulp niet thuis kunt blijven wonen? Heeft een van de kinderen speciale begeleiding of zorg nodig? Lukt het u niet zelfstandig werk te vinden? Uw financiƫle problemen op te lossen? Dan kunt u een beroep doen op de gemeente voor hulp en ondersteuning. Via de linkjes hieronder vindt u meer informatie.

Zorg en ondersteuning (Wmo)  Opvoedondersteuning en jeugdhulp   Ondersteuning bij werk en inkomen

Veel informatie en tips op Samen.Aalten.nl

Neem eens een kijkje op de website Samen.Aalten.nl. Op deze geheel vernieuwde website vindt u antwoorden op veel vragen. En praktische tips over hoe u dingen anders kunt doen of organiseren. Ook vindt u er contactgegevens van lokale organisaties.

Samen.Aalten.nl

Activiteitenagenda

Bent u op zoek naar een sociale activiteit of cursus? Wilt u andere mensen ontmoeten? Of wilt u weten wat u, bijvoorbeeld volgende week dinsdag, zou kunnen doen? Op Samen.Aalten.nl kunt u op verschillende manieren zoeken naar activiteiten bij u in de buurt.

Activiteitenagenda

Vrijwilligerswerk

Anderen helpen geeft veel voldoening en zorgt ervoor dat u mee blijft doen. Onze samenleving kan inmiddels niet meer zonder vrijwilligers. De vacaturebank van het Vrijwilligers Service Punt gemeente Aalten staat op Samen.Aalten.nl.

Vacatures vrijwilligerswerk