HOME  |  Inwoners  |  Zorgloket: zorg, ondersteuning, jeugdhulp en inkomen

Zorgloket: zorg, ondersteuning, jeugdhulp en inkomen

Iedereen moet mee kunnen doen in onze samenleving. Ondervindt u daar in uw dagelijks leven problemen bij? Loopt het niet lekker in het gezin? Heeft u hulp of ondersteuning nodig, bijvoorbeeld omdat u zonder hulp niet thuis kunt blijven wonen? Heeft een van de kinderen speciale begeleiding of zorg nodig? Lukt het u niet zelfstandig werk te vinden? Uw financiële problemen op te lossen? Vaak zijn er mensen in uw omgeving die u kunnen helpen. Heeft u deze mogelijkheid niet of heeft u extra ondersteuning nodig? U kunt uw hulpvraag dan melden bij de gemeente. Wij kijken dan welke ondersteuning er in uw situatie nodig is.

Zorg en ondersteuning (Wmo) Opvoedondersteuning en jeugdhulp Ondersteuning bij werk en inkomen

Informatie, tips, activiteiten en vrijwilligerswerk op Samen.Aalten.nl

Neem ook eens een kijkje op de website Samen.Aalten.nl. Dat is dé website over prettig leven in de gemeente Aalten. Met informatie, praktische adviezen en antwoorden op vragen over welzijn, opvoeden, zorg en werk en inkomen - en hoe dit in onze gemeente is geregeld. En omdat het soms wel fijn is als er even iemand met u meedenkt of -kijkt, vindt u op de website ook contactgegevens van lokale organisaties. Zij helpen u graag of wijzen u de juiste weg. Zodat ú weer verder kunt. Wilt u iets omhanden hebben of (nieuwe) mensen ontmoeten? Ook voor de activiteitenagenda en een overzicht van vrijwilligersvacatures van het Vrijwilligers Service Punt gaat u naar Samen.Aalten.nl.