Nieuw mobiliteitsbeleid. Denkt u met ons mee?

De gemeente Aalten is bezig met het opstellen van nieuw mobiliteitsbeleid en hoort graag uw mening. Welke kansen of knelpunten ziet u in het verkeer? Hoe gaan we als gemeente duurzaam vervoer stimuleren en ontwikkelen? Hoe zorgen we voor verkeersveilige schoolroutes- en omgevingen? Of hoe richten we parkeren in de toekomst in? Deze en andere verkeersthema’s leest u in het mobiliteitsplan.

Hoe?

Er wordt een uitgebreid participatietraject georganiseerd. In deze eerste fase roept de gemeente bewoners en belanghebbenden op om input te leveren via een online participatieplatform of fysiek bij een van onze marktkramen op de lokale markt in Aalten of Dinxperlo. U kunt hier een bijdrage leveren door te reageren op verschillende thema’s en op een kaart knelpunten of wensen voor verkeer door te geven.

Online participatie

Het online participatieplatform mobycon.mett.nl/mobiliteitsplan+aalten/ is geopend van 10 juni t/m 10 juli. Tijdens deze periode heeft u de mogelijkheid om online te participeren via de prikker op de kaart of de forumdiscussie over diverse verkeersthema’s.

Marktkraam Aalten en Dinxperlo

Wilt u liever fysiek uw bijdrage delen? Dat kan! Kom naar onze marktkraam op de weekmarkt in Aalten op donderdagochtend 20 juni of op de markt in Dinxperlo op vrijdagmiddag 21 juni en ga met ons in gesprek.