Hulp bij administratie op orde brengen

Ben je het overzicht of de controle over je financiële situatie kwijt? Wordt het lastig om alle rekeningen te betalen? Heb je een vraag en lukt het je niet om hier zelf een antwoord op te vinden? Wij willen je hier graag mee helpen. Dat geeft weer rust.

In een adviesgesprek met een consulent Hulp bij geldzaken van de gemeente kun je je vragen stellen. Onze hulp is gratis en vrijblijvend.

Informatie

Na aanmelding nodigen we je binnen 4 weken uit voor een vrijblijvend adviesgesprek met de consulent Hulp bij geldzaken van de gemeente. Dit gesprek kan plaatsvinden bij je thuis, op het gemeentekantoor of op een andere plek in de gemeente Aalten. Je mag altijd iemand meenemen naar het gesprek.

Je hoeft geen documenten mee te nemen naar het eerste gesprek. We richten ons op kennismaken en het verhelderen van je vraag.

In een tweede gesprek gaan we dieper op je situatie in en geven we advies over je vragen. Er kunnen meer gesprekken plaatsvinden als je dat wilt of als dat nodig is.

Tip

Er zijn allemaal financiële voorzieningen en regelingen waar je misschien gebruik van kunt maken. De regelingen van de gemeente Aalten kun je vinden op de pagina inkomensondersteuning. Kijk ook eens naar de potjescheck op de website van Geldfit.

Direct regelen

Met onderstaand formulier kun je online een melding voor een adviesgesprek doen.

Melding hulp bij geldzaken

Privacy

Alle informatie die je ons verstrekt wordt zorgvuldig behandeld. Persoons- en adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt.

Vragen?

Neem voor meer informatie en vragen contact op met een consulent van Hulp bij geldzaken van de gemeente. Dat kan telefonisch: (0543) 49 33 33 of via e-mail: gemeente@aalten.nl. Geef in je e-mailbericht aan dat je contact wilt over hulp bij geldzaken. Details over je situatie hoef je in die e-mail niet te vermelden.