Bent u ondernemer en heeft u een hulpvraag? Het Ondernemerssteunpunt Aalten Doetinchem(externe link) kijkt graag kosteloos en vrijblijvend met u mee naar de mogelijkheden.

Het Ondernemerssteunpunt biedt financiële ondersteuning, begeleiding en advies aan zowel startende als gevestigde ondernemers en kijken mee naar doorstartmogelijkheden voor gevestigde ondernemers. Wilt u stoppen met uw bedrijf? Ook dan kan het Ondernemerssteunpunt u helpen.

Om alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden werkt het Ondernemerssteunpunt met een groot netwerk van partners, zoals consulenten op het gebied van Bbz en schuldhulpverlening.

Indien er behoefte bestaat aan coaching, training of opleiding kunt u ook contact opnemen. Het Ondernemerssteunpunt zal u informeren en uw mogelijkheden samen met u inventariseren.

Neem contact op met het Ondernemerssteunpunt

Het Ondernemerssteunpunt staat u graag te woord voor al uw vragen op het gebied van ondernemen en is bereikbaar via telefoonnummer (0314) 65 46 56 (van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.30 uur. Op vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur) of via e-mail: contact@ondernemers-steunpunt.nl

Meer informatie

U kunt bij het Ondernemerssteunpunt terecht voor:

  • Besluit bijstandsverlening zelfstandigen (Bbz);
  • Krediet voor noodzakelijke investering;
  • Inkomensondersteuning oudere zelfstandige (vanaf 55 jaar);
  • Schuldhulpverlening;
  • Advies en heroriëntatie.