De gemeente Aalten heeft volop ambities, jij ook?

De gemeente Aalten ligt aan de rand van de Achterhoek, vlak bij de Duitse grens. Onze inwoners (circa 27.000) wonen en leven in de hoofdkernen Aalten en Dinxperlo, in het vestingstadje Bredevoort of in een van de kleine kernen en buurtschappen met elk hun eigen, unieke karakter. Het is er rustig en landelijk wonen, met de benodigde voorzieningen binnen handbereik. De gemeente Aalten heeft een dorps maar levendig karakter. Er heerst een grote sociale samenhang. De gemeente kent een rijke historie en heeft veel cultureel en religieus erfgoed.

De ruim 200 medewerkers van de gemeente Aalten werken voortdurend aan de ontwikkeling en het behoud van een prettige leef-, werk- en recreatieomgeving. Door de relatief kleine organisatie zijn de lijnen kort en heerst er een open en informele sfeer. Medewerkers worden uitgenodigd om zelf verantwoordelijkheid te nemen en zich te ontwikkelen.

Vacatures

Als er een vacature is, dan nodigen wij je graag uit hierop te solliciteren. Openstaande vacatures plaatsen wij op www.werkeningelderland.nl.  Je kunt van daaruit gericht solliciteren.

Stage- en afstudeerplaatsen

Vaak zijn er mogelijkheden om een stagiaire te plaatsen. Helaas is dit echter niet altijd mogelijk. Dit is o.a. afhankelijk van het aanbod van stagiaires en de plaatsingsmogelijkheden in een bepaald schooljaar.