HOME  |  Inwoners  |  Formulieren  |  Drank en Horeca  |  Incidentele festiviteit bedrijven, melding

Incidentele festiviteit bedrijven, melding

Algemeen

Naast de jaarlijks aangegeven collectieve feestdagen kunnen bedrijven maximaal 12 keer per jaar ontheffing krijgen van de geluidsnormen. Met name horecabedrijven zullen hiervan gebruik willen maken om bijvoorbeeld optredens met livemuziek te organiseren. Hierbij gelden wel de regels die wij in ons horecabeleid vastgelegd hebben.

Ook andere bedrijven kunnen van deze mogelijkheid gebruikmaken wanneer ze bijvoorbeeld een feest met muziek willen organiseren, waarmee ze binnen de geluidsnormen die voor het bedrijf gelden, onvoldoende ruimte hebben.

Wanneer u voor uw bedrijf van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, moet u hiervoor het onderhavige meldingsformulier invullen. Het formulier moet uiterlijk 2 weken voordat de gemelde festiviteit begint, bij ons binnen zijn.

Wilt u meer informatie? Bekijk dan de productinformatie "Incidentele festiviteit melden".

Online doorgeven melding

U kunt de festiviteit online melden. Klik hiervoor op onderstaande link

Hier online festiviteit melden

Schriftelijke melding

Klik op onderstaande link "melding-incidentele-festiviteit-voor-bedrijven.pdf" om het formulier te openen en print het uit. Stuur na ondertekening het formulier naar Gemeente Aalten, Postbus 119, 7120 AC Aalten.

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt wordt zorgvuldig behandeld. Persoons- en/of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.

Relevante downloads