Duursaam’n op weg

Het Plan van Aanpak Duurzaamheid is op 26 november 2019 unaniem vastgesteld door de gemeenteraad. In het Plan van Aanpak worden energiebesparing en isolatie benadrukt. De ambitie is om in het jaar 2030 in Aalten energieneutraal te zijn. Daarmee sluiten we aan op het Akkoord van Groenlo. Ieder jaar kijken we hoe het staat met het energieverbruik in onze gemeente. Jaarlijks wordt het Plan van Aanpak bijgesteld.

Duursaam’n in Aalten Actueel

Met enige regelmaat delen wij informatie, tips, voorbeelden en ideeën op de gemeentepagina’s in Aalten Vooruit en De Band. Die pagina’s zijn herkenbaar aan het Duursaam’n logo.

Uw tip, idee of voorbeeld in de krant?

Heeft u duurzaamheidstips? Heeft u aanpassingen aan uw huis gedaan? Wilt u uw ervaringen en het resultaat delen met andere inwoners? Wij horen het graag. Neem contact op met (0543) 49 33 33 of communicatie@aalten.nl.

Energieloket Achterhoek

Energieloket Achterhoek werkt in opdracht van de gemeente Aalten. Op de website van Energieloket Achterhoek leest u alle informatie over de mogelijkheden om uw woning of bedrijfspand te verduurzamen en de financiering hiervan. Op de speciale gemeentepagina van het Energieloket Achterhoek  ziet u welke bespaar- en energie opwekprogramma's, subsidies en leningen op dit moment beschikbaar zijn in onze gemeente en welke adviesdiensten Energieloket Achterhoek aanbiedt aan inwoners van de gemeente Aalten.