HOME  |  Inwoners  |  Formulieren  |  Openbare orde en Veiligheid  |  Stoken snoeihout, aanvraag ontheffing

Stoken snoeihout, aanvraag ontheffing

Algemeen

Met onderstaand formulier kunt u online een ontheffing aanvragen voor stoken snoeihout.

Aanvraag stookontheffing

Meer informatie vindt u bij de productbeschrijving verbranden van snoeihout.

Aanvullende informatie

Uitsluitend snoeiafval afkomstig van landschappelijk onderhoud mag worden verbrand; geen bedrijfsafval.

Vuur stoken in droge periodes of wanneer er storm op komst is, brengt het risico op natuurbrand met zich mee. Kijk daarom - voordat u gaat stoken - op www.natuurbrandrisico.nl om te bepalen of u mag stoken en zo ja, hoe u dat op een verantwoorde wijze kunt doen. In ieder geval mag u bij code oranje en rood niet stoken.

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt wordt zorgvuldig behandeld. Persoons- en/of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.

Schriftelijk indienen

U kunt de aanvraag schriftelijk indienen door onderstaand PDF in te vullen. Stuur het volledig ingevulde formulier naar:

Gemeente Aalten