HOME  |  Inwoners  |  Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk

In de gemeente Aalten zijn duizenden vrijwilligers actief. Zij doen vrijwilligerswerk in allerlei vormen, van bestuurswerk tot een helpende hand in de uitvoering. Vrijwilligers werken georganiseerd via een vereniging, stichting of instelling, maar ook vaak ongeorganiseerd, bijvoorbeeld in de eigen straat of buurt.

Vrijwilligers maken het verschil

De vele helpende handen van vrijwilligers dragen direct bij aan de Aaltense samenleving. Als vrijwilliger bent u bijzonder waardevol. Wij bedanken u voor uw inzet en bijdrage aan onze samenleving.

Als u opmerkingen of suggesties heeft, kunt u die aangeven via gemeente@aalten.nl. Of bel met (0543) 49 33 33.

Vrijwilligerswerk iets voor u?

Vraagt u zich af of vrijwilligerswerk iets voor u is, maar weet u niet wat u wilt of kunt doen? Of hebt u juist wel een idee op welke manier u een bijdrage zou willen leveren, maar heeft u de juiste invulling nog niet gevonden? De medewerkers van het Vrijwilligers Servicepunt Aalten-Dinxperlo staan voor u klaar. Zij kunnen uw vragen beantwoorden, denken graag met u mee welk soort vrijwilligerswerk het best bij u past en weten waar hulp gewenst is. Uiteraard kunt u ook bij het Servicepunt terecht als u de ondersteuning van vrijwilligers kunt gebruiken.

Vraag en aanbod vrijwilligerswerk

Meer informatie over vrijwilligerswerk vindt u op:  samen.aalten of op de landelijke website www.vrijwilligerswerk.nl.

Bent u actief op Facebook? Het Vrijwilligers Servicepunt Aalten-Dinxperlo heeft ook een eigen Facebookpagina waar regelmatig oproepen voor vrijwilligers worden gedaan.

Bezoekadres

Hofstraat 8
7121 DM Aalten

Postadres

Postbus 119
7120 AC Aalten

T: (0543) 49 33 33
E: gemeente@aalten.nl

Openingstijden

Contactinformatie